Δηγίες για το Охота за коробками!

  1. Ντιγράψτε τον σύνδεσμο της онлайн εφαρμογής: https://worldcitytrailapp.com/app2/#/login/60b8c4d8c08e1 και επικολλήστε τον απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας. Ην τον ακολουθείτε απευθείας μέσω του электронная почта, επειδή ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα σύνδεσυηεαεαεαεαε,,,, Αρακολουθήστε αυτό το βίντεο για οπτική εξήγηση: https://www.youtube.com/watch?v=eTxf17FYF6o
  2. Ισαγάγετε το электронная почта σας και το σειριακό κλειδί που ελήφθη μέσω του электронная почта αγοράς. Ληκτρολογήστε το σειριακό κλειδί απευθείας στο κατάλληλο πεδίο και μην το κάνετε копирование-паста, καθυειετο κάνετε копирование-паста, καθυσυθεετετε, καθυσυθεετετε, καθυιειετοενετε, καθυιειετοενετε, καθυιειετοετη καιηινεμναναντμντμ.
  3. Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί από πολλές συσκευές. Για παράδειγμα, εάν η ομάδα αποτελείται από 4 παίκτες, τότε κάθε παίκτης μπορεί να συνδεθεί μέσω της συσκευής του χρησιμοποιώντας τα ίδια διαπιστευτήρια: электронная почта που χρησιμοποιήθηκε από τον πρώτο παίκτη και σειριακό κλειδί. Εάν ένας από τους παίκτες εισάγει τον σωστό κωδικό, τότε όλοι οι παίκτες θα προχωρήσουν αυτόματα στοεπόμμαφενοεπόμό.
  4. Θα χρειαστείτε σύνδεση στο Διαδίκτυο όλη την ώρα. Ν το παιχνίδι είναι αργό ή δεν μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία ή μια υπόδευξη, ελέγξτε τη σύνδεσή σαςκι β
  5. Η μέση διάρκεια του παιχνιδιού είναι 1 ρα.
  6. Ν έχετε απορίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας, μπορείτε να μας στείλετε по электронной почте: Worldcitytrail@Gmail.ком ή στείλτε μας ένα άμεσο μήνυμα μέσω WhatsApp : +306942937181.